VERHALEN OP LOCATIE

De zwerver of de circusknecht.
Een zwerver die overal is geweest, die verhalen verteld waarvan je denkt: is dat echt gebeurd, staat het te gebeuren of zal het ooit gaan gebeuren.

De Circusknecht die het verhaal van een straatartiest verteld, in Italië, een jongetje die zijn jongleertalenten ontdekt en tot onvoorstelbare hoogte ontwikkelt. Applaus en succes, maar ook zware tijden, obstakels die overwonnen moeten worden. Wat kan een leven boeiend zijn. Na het verhaal laat de Circusknecht in praktijk zien hoe je de wereld kunt betoveren met jongleerkunsten. Plusminus een half uur.

DeVerhalenverteller
Buble Buble Buble Buble

De Dieromdom

DRAAIENDE KINDERATTRACTIE

Een tot minidraaimolen omgebouwde bakfiets voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Klim op de rug van Domdim de Olifant, Zine Zwaan, Pjerke Paard of Swali Struisvogel.

Lees meer >>

De Verhalenverteller

VERHALEN OP LOCATIE

De zwerver of de circusknecht.
Een zwerver die overal is geweest, die verhalen verteld waarvan je denkt:  is dat echt gebeurd, staat het te gebeuren of zal het ooit gaan gebeuren.

Lees meer >>

De Circustent

CIRCUSTENT TE HUUR

Deze blauw-witte circustent, versierd met 17 gouden ballen, is een absolute sfeermaker.   Geschikt voor bruiloften, verjaardagsfeesten, theater-muziekvoorstellingen en op festivals.

Lees meer >>